Laddar

Werup hyllas vid storslagen konsert i Malmö

Jan Lundgren och Marit Bergman tolkar Jacques Werups sånger. "En speciell känsla att framföra de här låtarna", säger Lundgren.

delningar

Den 24 november äntrar Jan Lundgren scenen på Malmö Live för konserten ”Meeting of minds”. Tillsammans med Marit Bergman, som gör ett sällsynt framträdande, ska de tolka den bortgånga Malmöprofilen Jacques Werups låtar.

— Jacques var en väldigt god vän, så det är sannerligen en speciell känsla att framföra de här låtarna, säger Jan Lundgren, i ett pressmeddelande.

Konserten inleds med en tribut till jazzmusikern Jan Johanson som omkom för 50 år sedan i en bilolycka, endast 37 år gammal.

Lundgren ger sig därefter i kast med musik från fjolårsalbumet hylla album ”Potzdamer Platz”. Detta med Jukka Perko, Dan Berglund och Morten Lund.

— Det är en konsert med bred palett, publiken får verkligen se många sidor av Jan Lundgren, säger mannen själv.

Biljetterna till konserten släpps den 8 maj klockan 12.00.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?