Populära köpcentrum i Malmö

Sugen på lite shopping? Då är Malmö platsen att vara på om du går i shoppingtankar. I Malmö hittar du flertalet köpcentrum och shoppinggator med massor av butiker.

Malmös köpcentrum erbjuder dig en unik shoppingupplevelse med ett stort urval av olika butiker. Utöver shopping så finns det möjligheter att ta en paus från shoppandet med lite gourmetmat, en fika i deras caféer eller ta sig en stund att njuta av olika slags upplevelser. Köpcentrumen i Malmö erbjuder dig även flertalet aktiviteter och varför inte avluta shoppingrundan med en bra film på bio? Med detta sagt så finns det en hel del att roa sig med när du kliver in i ett köpcentrum i Malmö.

Malmös populäraste köpcentrum

Emporia Köpcentrum

Emporia köpcentrum finns att hitta på Hyllie Boulevard 19 och är det största i sitt slag i Malmö med sin mäktiga yta på 200 000 kvadratmeter. Detta köpcentrum stoltserar med tre plan fyllda med över 100 butiker för shopping. Storleken är svår att beskriva, se bara till att komma ihåg vart du äntrade köpcentrumet så du inte går vilse. Här finner du allt i shopping väg, från lyxiga butiker till barnbutiker, ja listan kan göras lång. Köpcentrumet har över 20 olika restauranger och caféer, från gourmet till snabbmatskedjor.

Detta är ett hypermodernt köpcentrum som är ritad av stjärnarkitekten Gerd Wingårdh, bara en sån sak. Ett annat anmärkningsvärt segment på detta köpcentra är dess takpark som är unik i sig. Detta köpcentra ligger sydväst om Malmö och det är enkelt att ta sig hit med tåg, buss eller bil.

Entre Köpcentrum

Detta köpcentrum ligger centralt i Malmö på Fredsgatan 10 och är känd för dessa nöjesaktiviteter. Här kan du strosa runt i flertalet butiker exempelvis med italiensk klass, accessoarer tillsammans med flertalet restauranger som erbjuder det mesta på menyn. Vad som kännetecknar just detta köpcentra är dess nöjesaktiviteter. Här hittar du det mesta i nöjesväg som klätterväggar, lysande minigolfbanor, trampoliner, miniatyrland med rollspel för barn, parkour och ninjawarriorbanor. Är du ute efter nöjen då är detta köpcentrum för dig. Hit är det enkelt att ta sig från Malmö centrum både till fots som med bil eller buss.

Mobilia Köpcentrum

Detta är en av de största köpcentrumen efter Emporia och finns på Per Albin Hanssons Väg 40. Som namnet på köpcentrumet tyder så erbjuder detta köpcentrum exklusiva butiker för just Mobilia. Här finner du flertalet butiker för sport och heminredning och mycket därtill. Det erbjuds restauranger med orientalist mat och caféer med Fairtrade-märkt kaffe. Köpcentrumet ligger några kilometer från Malmö centrum i stadsdelen Södervärn, hit tar du dig enkelt med buss eller bil.

Andra populära shoppinggator och gallerier i Malmö

  • Hansa – Galleria med skönhet och mode i centrum av stan
  • Gamla Väster – Gamla kvarter med mysig shopping
  • Södra Förstadsgatan – Småbutiker och uteserveringar i stadens mitt
  • Triangeln – Shopping på gågator med fik
  • Möllevångstorget – Torghandla i en annorlunda miljö
  • Caroli – Kvarterskänsla med shopping
  • Svågertorp – Stora butik kedjor samlade på en och samma plats

Sammanfattningsvis så kan vi gott säga att Malmö stad levererar när det kommer till shopping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *