I samarbete med annonsör

Vår flexibla och kvalificerade barnvakt i Malmö hjälper familjer få ihop vardagspusslet

Att tiden inte räcker till för barnfamiljer i dag är ingen nyhet.

delningar

Svårast är det för dem som inte har familj eller vänner nära till hands. myNanny erbjuder ett personligt, kvalificerat och flexibelt stöd till alla familjer i Malmö.

Vad är viktigast för dig när du väljer rätt barnpassning i Malmö till ditt barn? Frågar du olika människor får du säkerligen olika svar, men de flesta kan nog skriva under på att personkemi och kvalifikationer är viktiga. Kraven kan inte vara höga nog när du ska lämna det mest dyrbara du har i någon annans händer. Flexibilitet är en annan faktor som väger tungt. Dagens förvärvsarbete som kräver 150 procents engagemang och närvaro tolererar sällan sjuka barn eller tidiga hämtningar från förskolan. Det dåliga samvetet kommer ofta som ett brev på posten. Inte alla har en mormor eller en farfar som man kan ringa när livspusslet inte går ihop.

Noggranna urvalsprocesser av barnvakt i Malmö

myNanny har hjälpt hundratals familjer i Malmö med allt från hämtning och lämning på förskola och skola, barnpassning på hel- och deltid till inhopp vid VAB eller sporadiska tillfällen. Barnvakterna väljs ut genom noggranna urvalsprocesser och bara de bästa bland tusentals sökande får jobb. myNanny utbildar och vidareutbildar sina barnvakter i Malmö kontinuerligt för att de alltid ska kunna ge mervärde till sina familjer. Alla barnvakter som jobbar för oss är dessutom försäkrade och utbildade inom HLR. Eftersom personkemi är oerhört viktigt för att ett samarbete ska fungera så får du som förälder alltid möjlighet att träffa din utvalda barnvakt vid ett första kostnadsfritt möte.

Får jobb och familj att hänga ihop

Statistik från Försäkringskassan visar att antalet sjukskrivningar på grund av stress har sexdubblats i Sverige under de senaste tio åren. Stress i familjelivet går kanske inte att eliminera helt, men med rätt stöd kan den minimeras. Malmö är Sveriges snabbast växande stad och nästan en femtedel av befolkningen är under 18 år. Samtidigt är staden en regional arbetsmarknadsregion. Hälften av Skånes 10 000 nya jobb 2015 skapades i Malmö. I en stad där såväl familjeliv och arbetsmarknadstillväxt ska få ta plats krävs det system som stöttar upp och får vardagen att gå runt. myNanny är en sådan resurs och vi finns för dig just där du är. Välkommen att höra av dig till oss så matchar vi ihop dina behov med en riktigt duktiga barnvakt i malmö!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.