Laddar

Uteställe i Malmö får inte längre vara nattklubb

Framtiden oviss för den anrika lokalen.

delningar

Nattklubben och utestället Cuba Café i Folkets Park kommer att avvecklas, trots att ett flertal intressenter funnits, skriver Sydsvenskan.

Anledningen är att man inte kommit överens med kommunen som inte ser en framtid för nattklubbsverksamhet i lokalerna. Kommunen menar att det blir lönlöst eftersom Cuba Cafe har ett föreläggande från Miljöförvaltningen om decibelbegränsning.

– Vi vill ha ett folkliv i parken och vi vill att Cuba Café ska vara en nöjesplats, men Cuba Café har ett föreläggande från Miljöförvaltningen gällande begränsning i decibel. Det är knepigt att bedriva nattklubbsverksamhet om man inte kan spela musik sent på grund av att de närboende upplever det som stökigt. Så vi tror att det blir svårt med nattklubbsverksamhet under de förutsättningarna, säger Caroline Lundholm till Sydsvenskan.

Folkets Park genomgår nu ett större strategiarbete kring framtiden.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?