Laddar

Puma Swede: ”Det är som med porren – jag har stora planer”

Puma Swede berättar för 24Malmö.se om tankarna med restaurangen som ska öppna i centrala Malmö.

delningar

Det var många som lyfte på ögonbrynen under torsdagen när det blev offentliggjort att porrstjärnan Puma Swede, tillsammans med krögaren Ulas Sarioglu, ska öppna en restaurang på Lilla Torg i Malmö. Nu berättar Puma för 24Malmö.se hur det kommer sig.

– Jag träffade Ulas Sarioglu i Tyskland för tre år sedan. Och jag vet inte riktigt hur vi kom in på det, men vi fick bra kontakt med varandra. Men vi var ute och festade och det började nästan som ett skämt, berättar Puma Swede och fortsätter:

– Ibland är det ju så att saker tar rot och det gjorde det den här gången. Det är faktiskt en jävligt kul idé. Jag har börjat lite med konst men är fortfarande aktiv i porrbranschen. Hamburgare är ju väldigt amerikanskt och det kändes helt rätt för mig.

Hur kommer det sig att restaurangen ska ligga på Lilla Torg? – Ulas har ju sin restaurang där, och det är lättare att slå i något befintligt. Det blir inte alls lika stor kostnader, säger hon och avslöjar en hemlighet:

– Vi har suttit och planerat menyerna och smakerna jag gillar. I somras träffade jag Mark Levengood och lovade honom en hamburgare. Så en hamburgare kommer vara en ”Levengood-burgare”, säger hon och skrattar.

Kommer det att finnas en Puma Swede-burgare också? – Självklart! Jag är ju en sizequeen (skratt). Det har varit väldigt mycket skratt och det här kommer bli väldigt roligt.

Puma berättar också att hon kommer vara på plats under öppningskvällen i slutet av oktober.

– Jajamen. Jag kommer vara i Malmö hela veckan innan och fixa med smådetaljer och sådant som ska förberedas, säger hon.

Vad finns det för planer med restaurangen? – Det ska bli, vad säger man… worldwide. Nu kör vi igång i Malmö och det är som med porren – jag har stora planer. Det finns planer på att öppna på fler ställen, men vi måste börja nånstans.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?