PROGNOS: Så blir påskvädret i Malmö

Foto: Michael Erhardsson

Det blir en vecka med strålade solsken i Malmö, enligt SMHI.

delningar

Måndagsförmiddagen bjuder på strålande solsken för att mot eftermiddagen övergå till halvklart väder. Maxtemperaturen blir 10 plusgrader.

På tisdagen väntas det att vara halvklart väder under förmiddagen för att mot eftermiddagen övergå till strålande sol. Maxtemperaturen kommer även under tisdagen att vara 10 plusgrader.

På onsdag blir det snäppet varmare med en maxtemperatur på 13 plusgrader. Det kommer att vara lätt molnighet under för- och eftermiddagen, men mot kvällen skingrar sig molnen.

Skärtorsdagen kommer att bjuda på veckans högsta temperatur på 14 plusgrader. Enligt prognosen kommer molnen att lysa med sin frånvaro och strålande sol hela dagen är att vänta.

På Långfredagen sjunker temperaturen något och maxtemperaturen blir 11 plusgrader. Det kommer att vara klart väder med strålande sol hela dagen fram till kvällskvisten då det börja mulna på något.

Påskhelgen kommer att vara lik veckans väder i övrigt med mestadels klart väder men med enstaka perioder med lätt molnighet. Maxtemperaturen blir 13 plusgrader.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar