Laddar

Pappan vädjar om hjälp efter sonens försvinnande

Den 22 maj klev 22-årige studenten Patrik Linfeldt av vid fel station på väg hem till familjen i Malmö. Sedan dess har han varit försvunnen. Nu vädjar pappan om hjälp.

delningar

I drygt två veckors tid har 22-årige Patrik Linfeldt varit försvunnen. Det var den 22 maj som Patrik, som studerar i Falun, skulle ta tåget hem till familjen i Malmö. Men av misstag klev han av vid Hallsberg i Örebro, och sedan dess har han inte synts till.

Nu vädjar pappa Jörgen om hjälp från allmänheten i ett Facebook-inlägg, som i skrivande stund fått över 33 000 delningar.

”Vi i familjen kan inte nog tacka er alla vänner och medmänniskor runtom i landet för era omtankar och hjälp med att försöka hitta vår försvunne son Patrik”, skriver han i inlägget.

Flera sökinsatser har gjorts, av bland annat Missing People, men än har inte Patrik hittats. Pappan fortsätter inlägget med en uppmaning till folk som hittar hans son:

”Patrik var deprimerad och tros ha fått en psykos och och är förvirrad och ev gömmer sig vilket försvårar finnandet. Därför är det av yttersta vikt om ni tror er se honom att ni varligt tar kontakt och frågar honom om det är Patrik och att säger att ni hjälper hans föräldrar Carina och Jörgen att hitta och honom. Ta hand om och hjälp honom och kontakta även polis. Det handlar om att rädda hans liv.”

Patrik är 173 centimeter lång och bar vid försvinnandet en svart stickad mössa, mörkblå jacka, ljusa byxor och ljusa skor med blommigt mönster.

 

Relaterade artiklar