Nu har du chansen att köra som Zlatan – fordon till salu

Foto: Blocket

Den som har pengar att avvara och är intresserad av snabba fordon har nu möjlighet att köpa två unika fordon som båda har ägts av Zlatan Ibrahimovic. Fordonen ligger ute till försäljning på Blocket.

delningar

Det ena fordonet är en Mercedes Benz som utöver Zlatan Ibrahimovic också ägts av travkusken, Lufti Kolgjini. Det finns bara ett exemplar i världen men bilen kanske blev mer känd när fälgarna på bilen stals utanför Zlatans villa i Malmö. Priset är satt till 549 000 kronor.

Det andra fordonet är en motorcykel, Ducati 1098S. Motorcykeln är från 2008 och var tidpunkten bland det bästa som gick att få tag på. Den har 160 hästkrafter och väger endast 170 kilo, vilket gör att den gör 0-100 km/h på bara tre sekunder. På motorcykelns sidokåpa finns Zlatans autograf ingraverad. Motorcykeln kan bli din för 199 900 kronor.

Tidigare fanns även en Ferrari 430 till salu, där Zlatan var första ägare. Bilen är utrustad med en 3,9-liters V8 med dubbelturbo som levererar 670 hästkrafter och gör 0-100 km/h på bara tre sekunder. Bilen såldes under tisdagsförmiddagen och låg ute för 1,3 miljoner kronor.

– De är ju väldigt eftertraktade. Zlatan driver alltid upp en förfrågan och ett intresse. Det är häftigt att äga något som han själv haft. De är väldigt välvårdade också, de körts väldigt fint, säger Tero Marjamäki, pressansvarig på Blocket.se.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar