Laddar

MFF-tränarens hyllning: ”Hysteriskt bra form”

MFF är på väg mot ett nya SM-guld – då hyllar Magnus Pehrsson mittfältaren.

delningar

Malmö FF vann en grå och trist match med 2–0 mot Halmstad BK hemma på Swedbank Stadion. Och när spelet inte värmde så gjorde i stället Erdal Rakip det. Mittfältaren stod för flera fina aktioner och var i allra högsta grad delaktig i lagets 1–0-mål.

På presskonferensen hyllades han av MFF-tränaren Magnus Pehrsson som på Sportbladets fråga om vad han tyckte om Rakips form, sa följande:

– Hysteriskt bra form, så klart. Han… Ja, det säger allt att han har gjort mycket mål. Han är väl i delad topp i vår interna skytteliga. Det är en spelare som fått väldigt mycket förtroende och speltid, sa Pehrsson och fortsatte:

– Han har förtjänat det. Och det är klart att det känns skönt när en spelare som tidigare inte varit så fast i startelvan att han gett tillbaka med poäng, och att det blivit mer och mer.

Nu väntar en dryg veckas uppehåll för Malmö FF. Därefter väntar IFK Norrköping på bortaplan.

 

Allsvenskan Malmö FF–Halmstad BK 2–0 (0–0) Målen: 55′ 1–0 Självmål, 83′ 2–0 Markus Rosenberg. Publik: 18 189, Swedbank Stadion.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?