Laddar

MFF lånar ut supertalang

Lånas ut till Trelleborgs FF inför säsongen. Men samarbetsavtalet klubbarna mellan gör att vi ändå kan komma att se honom i MFF.

delningar

Den 19-årige mittfältaren och MFF-talangen Erik Andersson lånas ut till Trelleborg med omedelbar verkan, meddelar Malmö FF i ett pressmeddelande under fredagen.

Lånet blir ett i ledet i de båda klubbarnas samarbetsavtal, som betyder att den utlånade spelaren kan representera båda klubbarna. Att Andersson tillhör Malmö FF gör att klubben har bestämmanderätt.

– Vi är nöjda med den här överenskommelsen som är utvecklande för alla parter. Vi tror väldigt mycket på Erik och såg en fin utveckling för honom i fjol när han spelade i TFF. Förhoppningsvis kan det här hjälpa honom att komma igång rejält efter skadeperioden, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?