Malmöartisten ambassadör för Majblomman

Foto: Pressfoto.

”Jag har definitivt varit en del av barnfattigdomen”

delningar

Alla ambassadörer för Majblomman 2019 är framgångsrika musiker. Det handlar om Little Jinder, Erik Lundin, Niclas Engelin, Cherrie och Malmöartisten Joy M’Batha

– Tillsammans med årets ambassadörer vill vi få fler barn och unga att lära känna Majblomman och vårt arbete. Vi vet att det är många barn i Sverige som skulle behöva stöd från Majblomman men inte vet att vi finns. Och vi vet att det är många barn som säljer Majblommor som inte vet vad vi gör. Genom att låta våra ambassadörer beskriva sitt engagemang och sina drivkrafter hoppas vi nå ut till fler barn och unga, säger Tove Lindahl Greve, generalsekreterare för Majblommans Riksförbund i ett pressmeddelande. 

Bland annat har ambassadörerna deltagit i en film som ska visas för alla klasser och grupper av barn som deltar i Majblommans insamling. 

– Jag har definitivt varit en del av barnfattigdomen. Men aldrig reflekterat över det så utan mer tänkt jag måste klara mig. Det är enkelt att döma om du inte kommer därifrån själv, säger Joy M’batha i ett pressmeddelande. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar