LISTA: Flera kustnära villor bland veckans mest klickade

Originalgolv, stuckaturer och kakelugnar är bara några av de bevarade detaljerna.

delningar

Caritasgatan 20C, Bellevue Sjösida, 10 900 000 kronor. (Foto: SkandiaMäklarna Landgren/Hemnet)

"Fiskbensmönstrade parkettgolv, stuckaturer, spegeldörrar, rumshöjd, varsamt renoverade fönster och höga kantlister möter modernt kök och badrum i en smakfull symbios. Ett ypperligt tillfälle för er som vill flytta in direkt utan att fokusera på utdragna förbättringsarbeten, då huset redan har genomgått renovering av tak, el, dränering, avlopp samt fasad m.m. Möjlighet att inreda vind." Läs mer om bostaden här!

Vikingagatan 25, Limhamn, 7 700 000 kronor. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet)

Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet

"Vackra originalgolv, kakelugnar, stora sällskapsytor, nytt platsbyggt kök från Byggfabriken och inglasat uterum är bara några av alla attribut villan har. Lägg därtill bevarade originaldetaljer, en insynsskyddad trädgård och ett perfekt läge på Limhamn så har du ett fulländat hem på bästa Limhamnsadress. " Läs mer om bostaden här!

Getgatan 55, Gamla Limhamn, 5 895 000 kronor. (Foto: Fastighetsförmedling Bohem /Hemnet)

Foto: Fastighetsförmedling Bohem/Hemnet

"Huset som säkerligen många väntat på är nu till salu! Perfekt beläget i centrala Limhamn och med närhet till allt man kan önska. Byggår: 1896 och med stor tomt på 322 kvm samt en välplanerad boyta på 104 kvm. Fastigheten är i mycket gott skick och har en helt underbar trädgård på baksidan, en liten oas mitt i Limhamn" Läs mer om bostaden här!

Lindholmsgatan 5, Malmö, 3 995 000 kronor. (Foto: Länsförsäkringar /Hemnet)

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling/Hemnet

"Med många sovrum och en boyta på hela 169 kvm fördelat på två plan utgör detta hus ett alternativ för den större familjen. Välkomna till ett fantastiskt hem med många förstklassiga attribut. Stora sociala ytor med utsikt över insynsskyddad och välvårdad trädgård, som även den är utmärkt för sociala sammanhang med sin trevliga damm med många fiskar Här kan man avnjuta många härliga kvällar." Läs mer om bostaden här!

Tegnérgatan 38, Limhamn, 5 300 000 kronor. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet)

Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet

"Skåda detta fantastiska gathus med grönskande trädgård, renoverad interiör och gårdshus vackert belägen vid Limhamns torg med närhet till det mesta. Huset har vackra betonggolv, vita målade väggar, djupa fönsternischar och en fantastisk trädgård. Planlösningen bjuder på stort vardagsrum med matsal med öppet mot köket på entréplan. På ovanvåningen finns allrum, idag ett sovrum med möjlighet att göra två till samt ett allrum. ” Läs mer om bostaden här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar