KLICKTOPPEN: Gatuhus från 1887 mest klickat i Malmö

Här är Malmös mest klickade annonser från Hemnet under veckan.

delningar

1. Valborgsgatan 13, Gamla Limhamn. Pris: 5 495 000kr

"Drömmer du om ett gatuhus? Nu erbjuds ett superläckert gatuhus från 1887 i Gamla Limhamn. Redan vid första steget in genom ytterdörren översköljs man av en känsla av charm, karaktär och hög mysfaktor precis som det ska vara i ett gammalt genuint gatuhus", skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

Foto: Mäklare Lindgren & Döttrar

2. Fuxgatan 33, Malmö. Pris: 2 950 000kr

"Här har du det perfekta huset för den lilla familjen. Blir ni fler, finns det möjlighet att inreda vinden. I den mysiga trädgården finns ett litet trädgårdsland med hallon, krusbär, potatis och kryddor och i den vackra björken kan ni hänga upp en liten gunga", skriver mäklaren i annonsen. Läs mer här!

Foto:Bjurfors

3. Bülow Hübes väg 13A, Limhamn. Pris: 7 795 000kr

"Välkommen till ett vackert exempel på Malmös kulturarv, skapat av arkitekterna Sten Samuelsson och Fritz Jaenecke. De tidstypiskt designade husen stod klara 1956 och är ett unikt boende med storslagen vy över Öresund", skriver mäklaren. Läs mer om huset i annonsen här.

Foto:SkandiaMäklarna Landgren

4. Stenöregatan 52, Bunkeflostrand. Pris: 5 695 000kr

"En mycket trivsam villa på lugn gata med en mycket inbjudande planlösning. På nedre plan finner man större vardagsrum i vinkel med öppen spis, vitt fräscht kök med utgång till trädäck i soligt söder- och västerläge", skriver mäklaren i annonsen. Läs hela annonsen här.

Foto: Erik Olsson

5. Fosie Kyrkoväg 54 A, Gullvik. Pris: 3 495 000kr

"På lugn villagata i lummiga omgivningar välkomnar detta pittoreska och väl omhändertagna hus med anor från sent 1800-tal. Innanför den vackra entrédörren väntar en modern interiör med kök i lantlig stil och generösa sällskapsytor i en trevlig rundgående planlösning som tillsammans med stora fönsterpartier ger en ljus och luftig atmosfär", skriver mäklaren. Läs mer om huset här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.