KLART: Han fortsätter i Redhawks

Foto: Christian …rönberg / BILDBYRN

”Stolt över att få det här förtroendet”.

delningar

Nu är Fredrik Händemark, 25 år, klar för fortsättning i Redhawks. Under dagen skrev han på ett nytt treårskontrakt med klubben. Det meddelar klubben under fredagen i ett pressutskick. 

– Vi är naturligtvis jätteglada över att få behålla honom. Fredrik är vår lagkapten, han har vårt DNA och är en spelare som driver oss framåt, både på och utanför banan. Att han väljer att skriva på en förlängning på tre år är ett bevis för att han verkligen tror på den vägen som vi valt att gå, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i pressmeddeandet. 

För snart tre år sedan kom han till Redhawks och har sedan dess utvecklats till en nyckelspelare för laget. 

– Jag är glad och stolt över att få det här förtroende av klubben, att skriva ett långt kontrakt. Från första stund har jag trivts väldigt bra här, både i klubben, i laget och i staden. Det har varit min ambition hela tiden, att stanna i Redhawks. Det känns grymt kul, säger Fredrik Händemark.

Denna säsong har Fredrik Händemark varit lagets hittills starkaste poängplockare med 11 poäng på 16 SHL-matcher samt ytterligare 7 poäng på sex matcher i Champions Hockey League. 

Nu är han trogen klubben till och med säsongen 2021-22. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar