KLART: Amerikansk matjätte öppnar nytt

Foto: Bildbyrån

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

"Kommer leda till flera nya arbetstillfällen och goda matupplevelser för både besökare och boende".

I måndags kom beskedet att McDonald's öppnar ny restaurang i Malmö. Den nya restaurangen kommer att byggas i handelsområdet Bernstorp. I dagsläget finns bland annat Elgiganten, City Gross och InterSport i området, men mycket matutbud finns inte.

– Vi upplever att vi steg för steg närmar oss vår målsättning med att förankra Bernstorp som den nordliga handelsdestinationen i Malmöregionen, säger Haris Dozo, affärsutvecklare på RED som äger lokalerna.

Den nya restaurangen kommer att ha digitala skärmar tillgängliga för beställning och även ha bordserveringen så kunden kan sätta sig vid ett bord efter sin beställning.

– Restaurangen kommer att vara modern, tillgänglig och funktionell. Maten tillagas direkt vid beställning och med bordsservering kommer våra gäster få en ännu bättre helhetsupplevelse, säger Andreas Larsson, etableringschef McDonald's Sverige.

McDonald's Sverige har stora expansionsplaner och avser öppna mellan 30 och 40 nya restauranger i Norden under de kommande fem åren. Etableringschef, Andreas Larsson är väldigt positiv till att den nya restaurangen i Malmö öppnar i Bernstorp.

– Det är väldigt kul att vi kan starta arbetet med att etablera den nya restaurangen i Malmö. Det kommer leda till flera nya arbetstillfällen och goda matupplevelser för både besökare på handelsplatsen i Bernstorp och boende i området.

Målet är att öppna restaurangen i april 2020.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.