Laddar

Populära skådespelerskan kommer till Malmö

Sätter upp sin nya föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor.

delningar

Alltid lika aktuella Mia Skäringer kommer till Malmö med föreställningen ”Avig Maria –  No more fucks to give”. Den uppdaterade versionen av hennes succé ”Avig Maria – och sångerna jag gråtit till” från 2014.

– Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen – Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!, skriver Mia Skäringer i ett pressmeddelande.

Den 23 november står hon på Malmö Arenas scen. Biljetterna släpps på fredagen den 16 mars klockan 10.

Före regin står Edward af Sillén och nog kommer Skäringer på allvar sätta ner foten mot männen.

– Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fann byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?