Laddar

Här är nattens händelser i Malmö

Polis och räddningstjänst fick rycka ut under natten till söndag.

delningar

23.00: Runt elvatiden på lördagskvällen fick polisen in en rad samtal om att flera kraftiga smällar hört i Fosie. Patrull skickades till platsen, men lyckades aldrig lokalisera vad som sprängts, uppger Sydsvenskan.

– Det har kommit in flera samtal om höga smällar. Det är inte lokaliserat någonting. Vi är där och letar, sa Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral, till tidningen.

23.04: Två personbilar kolliderade med varandra i korsningen Allégatan/Lundavägen i Arlöv. Som följd till kollisionen körde en av bilarna in i ett träd och polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen.

Olyckan påverkade trafiken mot Malmö då Lundavägen tvingades spärras av. En person fördes till sjukhus med skador från olyckan.

01.46: Ett larm kom in till SOS Alarm kvart i två natten till söndag om en brand i ett trapphus på Docentgatan i Malmö. Enligt de initiala uppgifterna till SOS Alarm skulle trapphuset vara rökfyllt och när räddningstjänsten kom till platsen fick rökdykare ta sig in i byggnaden.

Branden lokaliserades efter en stund utanför en lägenhetsdörr och branden kunde släckas. Ingen person skadades i samband med händelsen. En anmälan om mordbrand har upprättats i ärendet.

Relaterade artiklar