Laddar

Här är de mest klickade husen

24Kalmar listar de tio populäraste husen i Kalmar och på Öland på bostadssajten Hemnet.

delningar

De tio mest klickade husen i kommunerna Kalmar, Borgholm och Mörbylånga.

1) Älgvägen 3, Funkabo, Kalmar: 1 990 000 kronor (Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån)

 

Gedigen tegelvilla. I ett familjevänligt område med affärer och skola finns den här villan på drygt 120 kvadratmeter. Altanen bjuder på kvällssol. Här hittar du annonsen!

2) Solvägen 28B, Berga Strandpark, Kalmar: 1 990 000 kronor (Foto: Hemnet/Pontuz Löfgren)

 

Radus nära naturen. Ett boende i bostadsrättsform med läge nära både stan och vatten. Några minuter bort finns badstrand och promenadstråk. Här hittar du annonsen!

3) Bostorp 128, Bostorp, Mörbylånga : 5 500 000 kronor (Foto: Hemnet/Pontuz Löfgren)

 

Underbar Ölandsgård. Ett bostadshus i toppskick och ett separat gästboende. Dessutom finns det både hästhage och stall med boxar. Här hittar du annonsen!

4) Bläsinge Hamn, Bläsinge, Mörbylånga: 595 000 kronor (Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån)

 

Strålande läge. För den som letar ett fritidshus kanske denna inredda sjöbod med kök och sovrum kan vara något – endast 20 meter från kajkanten.  Här hittar du annonsen!

5) Marsjövägen 17, Marsjö, Borgholm: 2 975 000 kronor (Foto: Hemnet/Holm & Co)

 

Enastående gårdsbild. En av ”Ölands vackraste gårdar” enligt mäklaren. Här finns kulturhistoriska värden i ljuvliga öländska omgivningar. Här hittar du annonsen!

6) Möllstorpsgatan 43, Färjestaden, Mörbylånga : 2 490 000 kronor (Foto: Hemnet/Pontuz Löfgren)

 

Bekymmersfritt boende. Generös och lummig tomt på 2500 kvadratmeter finns till den här villan, som har cykelavstånd till både skolor och bad. Här hittar du annonsen!

7) Osses väg, Degerhamn, Mörbylånga: 350 000 kronor (Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån)

 

Sjöstuga i hamen. Enligt mäklaren är boden helt genomgången de senaste åren. Det finns dessutom en liten gäststuga bakom huvudhuset. Här hittar du annonsen!

8) Södra Dragsviken 750, Rockneby, Kalmar: 2 590 000 kronor (Foto: Hemnet/Pontuz Löfgren)

 

Välskött enplansvilla. Eget utespa, helt fritt från insyn. Det är något av vad den här villan kan locka med. I köpet ingår även del i en bastustuga vid havet. Här hittar du annonsen!

9) Valsplan 3, Lindsal, Kalmar: 1 650 000 kronor (Foto: Hemnet/Pontuz Löfgren)

 

Barnvänligt läge. Ett ”inbjudande boende” med renoverade badrum på båda våningsplanen. Dessutom goda hobby- och förvaringsutrymmen. Här hittar du annonsen!

 

10) Österlånggatan 13, Gamla Köpingen, Mörbylånga: 1 200 000 kronor (Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån)

 

Charmig villa. Fin hörntomt med stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Tillfälle för den som själv ”vill sätta prägel” på sitt boende. Här hittar du annonsen!

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?