Han föreslås ta över MFF: "En ära"

Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN

Valberedningen har lämnat ett förslag.

delningar

Det var i december förra året som Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson hastigt gick bort. Då gick Anders Pålsson in som tillfällig ordförande i klubben. 

Nu meddelar MFF:s valberedning att man föreslår Pålsson som ny ordförande vid årsmötet, som kommer hållas den första mars senare i år. 

– Valberedningen ser kontinuitet som en nyckel i den uppkomna situationen. Vår bedömning är att Anders Pålsson med sin breda kompetens, långa erfarenhet av ledande positioner och starka engagemang i Malmö FF är ett mycket bra val att som ordförande tillsammans med övriga i styrelsen och ledningen utveckla föreningen och bidra till nya framgångar, säger Jörgen Svensson i ett pressmeddelande. 

Såhär kommenterar Anders Pålsson själv nomineringen. 

– Det känns fortfarande overkligt att Håkan inte längre är med oss. Ingen av oss hade velat att Malmö FF skulle behöva en ny ordförande, men i den tragiska situationen är det en ära att ha blivit tillfrågad och nominerad av valberedningen. Malmö FF ligger mig mycket varmt om hjärtat. Om årsmötet väljer mig är ambitionen att styrelse, ledning och organisation tillsammans ska fortsätta utveckla föreningen längs den inslagna vägen, säger han i ett pressmeddelande. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.