Laddar

Glädjebeskedet: Legendarens behandling går bra – kommer spela

Kim Larsens meddelande att han drabbats av cancer kom som en chock för en dryg månad sedan. Nu mår han bättre.

delningar

På grund av cancerbehandlingen tvingades han ställa in 24 konserter under vintern och våren. Men Kim Larsens sommarturné kommer gå av stapeln som planerat. Det var danska Ekstra Bladet först med att rapportera.

Enligt managern och gitarristen Jørn Jeppesen går behandlingen bra för 72-åringen. Det skriver Jeppesen på sin Facebook:

– Det går riktigt bra framåt för Kim Larsen, han följer behandlingsplanen bra. Han och bandet ser mycket fram emot sommarkonserterna, skriver han.

Larsen kommer till Malmö och Fokets park den 21 juli. Sammanlagt ska Larsen och bandet Kjukken framföra 27 konserter under sommaren.

Kim Larsen sänder med en hälsning till alla fans:

– Jag ska hälsa från Kim Larsen och säga stort tack för alla vänliga hälsningar som har skickat till honom bland annat på denna facebooksida, skriver Jørn Jeppesen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?