Festivalens drag – bli vigd av dansbandskungen: ”Unikt”

Foto: Mostphotos/Tommy Holl.

Idag släppte Malmöfestivalen årets dansbandsprogram till Malmöfestivalen – söker par som vill gifta sig på dansbanan.

delningar

Under onsdagen släppte årets dansbandsprogram till Malmöfestivalen. Bland annat bjuds det på akter som Barbados, Grönwalls, Lasse Stefanz och Perikles. Men något som sticker ut lit extra i år är att man under festivalen kan bli vigd – av dansbandskungen och frontfiguren för Lasse Stefanz, Olle Jönsson

– Idéen uppkom när vi bokade Lasse Stefanz. Han har fått möjligheten att kunna viga och vi tyckte att det var en väldigt rolig grej, säger Andreas Kellerman, som ansvarar för bokningen av dansband under Malmöfestivalen. 

Sammanlagt är det två par som kommer att ges möjligheten att viga sig den 15 augusti på Dansbanan vid Posthusplatsen i Malmö. Och nu hoppas Malmöfestivalen att ansökningarna kommer att trilla in. 

– Vi har aldrig haft något liknande nere på dansbanan förut. Det är lite unikt och extra kul Sedan är frågan om besökarna tycker likadant. Vi hoppas på många ansökningar, säger Andreas Kellerman. 

Här är alla klara artister: 

Voize Skåningarna Scotts Perikles Matz Bladhs Martin Nilsson med band Lasse Stefanz Grönwalls Engdahls Callinaz Barbados

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar