Laddar

Erotisk högläsning i Malmö – medieprofiler ger sina tips

Medieprofiler och forskare ger sina tips till dig som vill skriva om sex.

delningar

På tisdagskvällen den 31 oktober anordnas högläsning och samtal kring erotiska texter på Malmö högskolas Orkanenbibliotek. Samtalet är en del av utställningen “6 om sex” på biblioteket som pågått sedan i maj och nu avslutas med det här evenemanget.

Maria Maunsbach från ligga med P3, författaren Lina Arvidsson som står bakom romanen ”Säg inte det här till någon” och speldesignern/författaren Bobbi A Sand är inbjudna att läsa upp egna erotiska texter samt delta i samtal kring ämnet.

Moderator för kvällen och samtalen är Camilla Larsson, doktorand i sexualitet och kvinnlig omskärelse vid Malmö högskola, som är en av forskarna vars forskning presenterats under utställningen.

– Samtalet kommer att kretsa kring hur de som författare skildrar sex i text. Vilka är utmaningarna när man ska skildra sex, vilka knep använder de vid skrivandet, var hämtar de inspiration från och har de några tips till andra som är sugna på att skildra sex i text, säger Camilla Larsson,

Syfet med utställningen och evenemangen har varit att skapa möjligheter för biblioteksbesökare att lära sig mer om den forskning som pågår på lärosätet.

– Vårt mål är att göra forskningen upplevelsebar och att utställningarna ska engagera besökarna, säger Lotti Dorthé curator för Forskarnas galleri och ansvarig för utställningen.

 

Relaterade artiklar