Ellen firade 200:e matchen med nytt kontrakt

Foto: Peter Lindblad/Malmö FBC.

"Har en alldeles för stor plats i mitt hjärta för att jag ska kunna lämna klubben"

delningar

Under söndagen spelade Ellen Rasmussen sin 200:e match i Malmö FBCs damlag. Samma dag klargjorde klubben att hon skrivit på ett nytt kontrakt med moderklubben. 

– Ellen är trygg och tror på det vi gör i Malmö, det tillsammans med hennes enorma målmedvetenhet gör att hon fortsätter utvecklas. Dessutom har steget till lagkapten och positionsbytet har verkligen gett utvecklingen ett extra lyft. Det är också en ynnest att samarbeta med spelare som har fötterna på jorden, ett stort hjärta för klubben och ett driv att inte bara utveckla sig själv utan hela laget, säger Mikael Jeppsson, klubbchef i ett pressmeddelande. 

Under sin tid i Malmö FBC har Ellen Rasmusson varit med om flera milstolpar. Bland annat: första SM-guldet på ungdomssidan, avancemang till SSL, VM-guld och flera individuella utmärkelser. 

– Malmö FBC har en alldeles för stor plats i mitt hjärta för att jag ska kunna lämna klubben. Glädjen och kärleken som jag får varje träning och match gör mig motiverad att fortsätta min innebandykarriär hemma. Jag tror att vi inom några år kommer att fightas om topplatserna i SSL och därför vill jag i framtiden spela här, säger hon i ett pressmeddelande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar