Laddar

Efter snösmockan: Så blir vädret i påsk

Inledningen av påskhelgen kantas av snöfall. Men hur blir resten av helgen? Här är den senaste prognosen.

delningar

Snöovädret har dragit in över Kristianstad och under skärtorsdagen väntas upp mot 4,5 millimeter nederbörd och kraftiga vindar, enligt SMHI. Snöfallet fortsätter resten av kvällen och in på långfredagens morgon.

Snöfallet avtar tidigt på långfredagen men det blir en fortsatt mulen dag blandat med växlande molnighet. Temperaturen beräknas vara mellan tre grader och minus två grader och vindarna minskar markant i styrka.

Påskafton blir även den gråmulen och vindarna ökar åter i styrka. Däremot väntas ingen nederbörd. Temperaturen beräknas ligga mellan två plusgrader och minus fem grader.

På påskdagen kommer ett nytt snöfall över Kristianstad. Enligt SMHI väntas 5,1 millimeter nederbörd och kraftiga vindar med temperaturer kring två till noll grader. Enligt nuvarande prognos håller snöfallet i sig resten av påskdagen.

Under natten mot annandag påsk avtar snö- och regnskurarna och himlen spricker upp. Mest solsken blir det på förmiddagen. Sedan övergår vädret till växlande molnighet med temperaturer mellan noll och tre grader.

Så blir vädret under påskhelgen: 

 

Skärmdump: SMHI

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?