Laddar

Drömjobbet: Resebolaget söker skåningar – bjuder på resa och boende

Sugen på att upptäcka en ny plats? Här är resebolagets nya satsning.

delningar

Är du sugen på att fly vintern och kylan för en tidig start på sommaren? I så fall har du chansen att söka till Swedavias och Malmö Airports satsning ”Expedition Destination” och bli reseambassadör.

Som reseambassadör får du resa och boende betalt i utbyte om att du skriver och berättar om resmålet och hur du upplevde din tid på destinationen.

Projektet genomfördes även 2017 och ett flertal resenärer åkte iväg till olika städer i Europa, dit man kan ta sig från Malmö Airport.

Just nu är det Malaga som behöver en ambassadör eftersom den nya flyglinjen till resmålet nyligen öppnat. Men alla destinationer går att söka till via  Swedavias hemsida.

– När man blir utvald får man åka iväg och upptäcka ett nytt resmål, man reser precis som man vill och brukar men dokumenterar också sin resa genom att ta bilder och skriva en resedagbok. Vi publicerar sedan reseambassadörens upplevelse och tips i våra kanaler, förklarar Hans Uhrus, presschef på Swedavia i en intervju med Lokaltidningen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?