Laddar

DJ-legendaren kommer till Big Slap: ”Försökt få hit honom i fem år”

Sommarens festival blev precis ännu hetare.

delningar

Till sommaren går den sjätte upplagan av Big Slap av stapeln. Tallriken mitt i Pildammsparken är platsen för festivalen och ett av årets toppnamn presenterades under fredagen.

DJ Tiësto, eller Tjis Michiel Verwest, kommer till scenen, skriver arrangörerna på sin Facebooksida. Den nederländska superstjärnan inom genren har varit aktiv sedan slutet av 1990-talet och var högst delaktig att utveckla konsten att som ensam dj spela inför en stor publik.

Han har blivit utnämnd till världens främsta dj av DJ Magazine tre år i rad, 2002 till 2004. Tiësto har även öppnat olympiska sommarspelen 2004 i Aten inför miljarder tittare.

– Ja, i mångas ögon är han bland de allra största. En riktig legendar. Han har ju fyllt arenor genom åren. Han sålde slut Parken i Köpenhamn helt själv och det är drygt 40 000 biljetter. Vi har försökt få hit honom i fem år och nu har vi äntligen lyckats, säger Ali Eftekhari på Big Slap, till Sydsvenskan.

Dj Tiësto kommer vara den som stänger endagsfestivalen men det kan komma ännu större artister då Big Slap gör ett nytt artistsläps i januari.

Biljetterna till Big Slap släpps lördagen den 30 december klockan 09.00.

Relaterade artiklar