Snökaoset i Malmö

Lång väntan på tågen: ”Hur många jävla miljoner behövs?”

Under eftermiddagen har tågen mellan Malmö och Ystad stått still. Nu ökar irritationen mot Skånetrafiken. "Hur många jävla miljoner behöver de för att lösa kollektivtrafiken och ha ersättningsbussar på plats?" säger en resenär till 24Malmös medarbetare Martin Persson.

Gabriel Almlöf

Gabriel Almlöf

Kl.17:05, 11 januari, 2017

Lång väntan på tågen: ”Hur många jävla miljoner behövs?”
Foto: Martin Persson

Transportproblemen fortsätter i Malmö under onsdagseftermiddagen. Det har varit stora problem i tågtrafiken där linjerna mellan Malmö och Ystad och Malmö och Trelleborg stått helt stilla.

En resenär på centralstationen som 24Malmö talat med säger att det är väldigt irriterat på platsen. Folk som vill hem har stått och väntat i över 30 minuter. Istället för att vänta börjar folk att boka taxibilar.

– Hur många jävla miljoner behöver de för att lösa kollektivtrafiken och ha ersättningsbussar på plats?, säger resenär till 24Malmös medarbetare Martin Persson.

Från Skånetrafikens sida säger man att tågen ska börja rulla så snart som möjligt.

– Om allt går vägen börjar vi trafiken klockan 16.50 till Trelleborg och 17.30 till Ystad. Det har varit problem med strömförsörjningen. Vi kommer köra med både tåg och ersättningsbussar under de närmaste timmarna, säger Annika Bondesson på Skånetrafikens presstjänst.

Hur långa blir förseningarna?
– Följdförseningar får man tyvärr räkna med. Jag kan dock inte säga exakt hur långa de blir. Det brukar dock ordna sig rätt fort när tågtrafiken väl kommer igång, säger hon.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel