MFF:s första träning

Rosenberg: ”Vi går alltid för guld”

På tisdagen gjort Malmö FF sin första träning 2017. Efteråt var Markus Rosenberg tydlig med vad som gäller i år. "Det har aldrig varit något annat budskap i Malmö FF", säger han.

Jesper Hallberg

Jesper Hallberg

Kl.20:23, 10 januari, 2017

Rosenberg: ”Vi går alltid för guld”
Markus Rosenberg och hans MFF drog igång träningen på tisdagen. Foto: Bildbyrån

MFF gjorde sin första träning under tisdagskvällen inför 1 570 åskådare på Malmö IP.  Trots att spelare som Kari Arnason, Anton Tinnerholm och Anders Christiansen saknades på grund av landslagsspel och skador var det en stabil uppställning som fick känna på bollen i kylan. Det var en nöjd MFF-kapten som entrade pressrummet efteråt.

– Har man inte rört en boll på åtta veckor så är det skönt att komma igång igen. Man blir extra sugen när det väl startar. Det var en bra och rolig träning, säger Markus Rosenberg.

Budskapet från fansen var tydligt när laget äntrade planen. Runt planen satt en banderoll med texten: ”Vinnarkulturen sitter i betongen – i år tar vi guld för tjugonde gången”.

– Ja, det har aldrig varit ett annat budskap inför en säsong i Malmö FF. Det är inga konstigheter, vi går alltid för guld, säger Rosenberg.

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel