Loppis i Malmö – Populära loppmarknader 2023

Har du någonsin besökt en loppmarknad? Det har sin charm att gå strosa runt på en loppis där du kan hitta allt mellan himmel och jord. Överlag så är de flesta priserna redan väldigt reducerade på en loppmarknad och det är lätt att komma över ett kap. Med en förmåga att kunna förhandla så är det ingen tvivel att det kommer att hända.

Malmö är en storstad som kryllar av olika slags loppmarknader. Under våren och sommaren är dessa loppisar en populär sysselsättning för många. Vi skall i denna artikel bena ut de populäraste loppmarknaderna i Malmö.

Vad kan du hitta på en loppmarknad i Malmö?

Detta kan variera väldigt mycket beroende på vilken loppmarknad du går på. Vissa loppmarknader är enkla och andra är mer lyxiga. Malmö är rent generellt en stad med flertalet loppisar och därav är utbudet stort vilket i sig kommer med största sannolikhet att passa de flesta smaker. På loppisarna kan du hitta exempelvis antika ting, möbler, kläder, cd-skivor, porslin och mycket därtill.

De populäraste loppmarknaderna i Malmö 2023

Trollets Loppis

Denna loppmarknad ligger på Krusegatan 54 med en enorm lokal som mäktar med sina 1300 kvadratmeter. På denna loppis är variationen stor och du kan fynda bland skor, antikviteter, möbler med mera. På denna loppis kan du hitta riktiga fynd då många ting som säljs här inte säljs på den vanliga marknaden. Detta är en av de största anledningar varför Trollets Loppis är så populärt.

Loppis med lyx

Denna loppis håller till i Slagthuset. Här präglas prylarna av mer lyxiga varianter exempelvis lyxiga associerar, kläder, barnkläder, väskor, leksaker och andra ting. Det som gör att denna loppis sticker ut och är populär är att det huserar stora influensers på plats som säljer saker och ting.

Loppis Lounge

Denna loppis hittar du centralt i Malmö på Djäknegatan 4. Lokalen är 400 kvadratmeter och det finns cirka 240 försäljningsplatser att avvara. Här finner du det mesta i en plats fullt av olika fynd. På denna loppis finns det ombytesrum där du kan prova kläderna innan du köper dem. Samma gäller elektroniska prylar då det finns uttag på ett bord för test av elektroniska prylar.

Barnloppis i Folkets Park

Danna loppis håller till i folkets park i Malmö. Loppisen är avsedd för barn där du kan fynda saker som leksaker, barnkläder, barnskor och andra ting som är avsedda för barn.

Scouternas Stora Vårloppis

Denna loppis är ett klassisk fenomen och hålls varje år på Malmömässan. Det är 8 stycken scoutkårer som tillsammans går ihop med sina insamlade prylar från malmöborna. Prylarna som säljs på loppisen går direkt till ungdomsverksamhet som scoutkårerna själva är aktiva inom. Loppisen erbjuder det mesta i prylar och här kan du hitta det mesta i pryl väg.

Fler loppisar i Malmö att hålla koll på

  • Bakluckeloppis i Malmö
  • Drottningtorgets loppmarknad
  • Fribergs Loppis

Avslutningsvis vill vi nämna att alla loppisar som nämnts i denna artikel är verksamma under våren, sommaren och in på hösten. För att ta del av öppettider och liknande rekommenderar vi att du söker efter dessa på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *