3 tips på avslappnande aktiviteter i Malmö

Malmö är en fantastisk stad som här finns en storstadspuls men med många möjligheter till att återhämta sig. När du känner att pulsen blivit för hög finns det många saker att hitta på som ger lite inre frid. Här kan du ta del av tre aktiviteter i Malmö som bidrar till avslappning.

En del tycker även att CBD-hampaoljor bidrar till att återhämta sig snabbare och även till bättre sömn. För att vara säker på att CBD-oljan är fri från TCH är det bäst att köpa från etablerade tillverkare. Bland annat hemplybalance.se/cbd-hampaoljor/ är garanterat rena från THC och tillverkade av endast av naturligt hampaextrakt.

1. Testa floating i Malmö

Floating är en form av spabehandling som framför allt är till för att minska stress och slappna av. Du stiger in i en speciell tank där du lägger dig i ett bad med saltvatten som håller runt 34 och 35 grader. Det ger känslan av att vara helt viktlös och sväva runt. Mycket mer avslappnande än så kan det inte bli. Du kan testa floating på flera olika SPA runt om i Malmö.

2. Besök Slottsparken i Malmö

Att ta en promenad i Slottsparken kan bidra till att återhämta sig. Att promenera är generellt bra för hälsan och de vackra miljöerna i Slottsparken gör det lätt att gå några extra steg. Med sina runt 21 hektar finns det gott om öppna ytor och skogspartier som ger ett inre lugn. Passa på att gå vid de två stora dammarna eller bara sätt dig och betrakta naturen.

3. Stadsvandra och lär dig mer om Malmö

Vill du lära känna Malmö bättre kan du välja en stadsvandring på dina villkor. Det går att göra fysiskt på plats som hemma från soffan. Malmö stad har samlat flera olika alternativ som passar för dig som vill vandra eller cykla. Du får en stunds avslappning i kombination med att du lär känna staden bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *