Förnya ditt hem – så här hittar du snygga möbler i Malmö

I Malmö finns det många butiker och stora möbelvaruhus som håller olika prisklasser. Från mer exklusiva heminredningsbutiker till secondhand. Hittar du inte vad du söker i fysiska butiker kan du välja att undersöka utbudet online. 

Då kan du enkelt välja möbler som passar dig bäst utan att behöva gå hemifrån. Samtidigt kan du enkelt kontrollera olika mått om du blir osäker när du ska välja. 

Förnya matplatsen med nya matstolar

Har du redan ett matbord och är ute efter nya matstolar finns det många möjligheter att göra matplatsen mer inbjudande.  Framför allt när det kommer till komfort, trots allt ska det vara skönt att sitta länge vid matbordet. 

Sitsen och ryggstödet är viktigt för att kunna sitta skönt och länge. Därför är det bra med vadderad sits eller köpa till stolsdynor. Sittytan på en köksstol bör ligga på runt 40 x 50 cm för komforten. Sitthöjden som rekommenderas är strax över 40 cm och upp till 50 cm. 

Du bör även vara noga med att mäta avstånd till väggen om du har en mindre matplats. Ungefär 80 cm till väggen är en lagom riktlinje för att stolen ska gå att dra ut på ett enkelt sätt. Stilen är sedan högst personlig och vad som ger dig wow-känslans.

Förvandla sovrummet med nya sängramar

Byta sängramar kan förvandla hela sovrummet och gör det mycket mysigare att lägga sig på kvällen. Det går även att skapa mer förvaring i ett litet sovrum med rätt sängram. 

Dels finns det sängramar med inbyggd förvaring. Dels går det att välja en sängram med lite högre ben för att skapa förvaring under sängen. Vackra boxar under sängen som du märker upp är perfekt till för ordning och reda om det är lite trångt. 

Det finns även loftsängar som är praktiska exempelvis går det att få plats med ett skrivbord under och därmed frigöra yta. Du hittar sängramar från VidaXL som passar till de allra flesta sängar. Det enda som behövs är måtten på sängen och sen är det lätt att filtrera på olika egenskaper du söker efter.

Många väljer att handla online

Att handla online blir allt populärare och allt fler väljer att köpa både varor och tjänster på nätet. När du ska handla online kan det vara bra att studera villkoren för returer. Att köpa möbler online är enkelt, men om du inte är nöjd är det bra att sätta sig in i frågan om ånger på förhand. Då riskerar du inte att bli missnöjd och besviken med servicen.

Innan du skickar tillbaka en produkt kan det vara bra att kontakta supporten. Då kan du få exakta instruktioner för att undvika missförstånd. Olika webbutiker kan ha olika processer vid returhantering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *