Laddar

Yotun om drömmålet – och den omdiskuterade armbågen

Yoshimar Yotún avgjorde matchen med ett riktigt drömmål – och delade ut en omdiskuterad armbåge. Det mesta kretsade kring peruanen i matchen mot Djurgården.

delningar

Klockan tickade på – men i den 86:e minuten slog MFF:s Yoshimar Yotún till med ett makalöst vackert mål. Peruanen drog till med vänstern drygt 25 meter och bollen letade sig upp i Andreas Isakssons högra kryss.

– Ett mål som alla andra mål. Men jag fick chansen och kunde avsluta på ett bra sätt. Jag är jättenöjd med målet, sa Yotún efter matchen.

Men det var inte bara målet som kom att bli omdiskuterat – utan även peruanens armbåge i ansiktet på den förre MFF-spelaren Magnus Eriksson.

– Det var inte alls min intention. Jag träffade honom, sådana situationer händer i fotboll och jag är ledsen om det tog illa. Det var inte min mening, sa Yotún.

Djurgårdens tränaren Özcan Melkemichel tyckte det var ett solkart rött kort.

– Jag såg den på repris i C More. Den ser inte vacker ut. Det är väldigt tydligt att han vill ha den i ansiktet på honom. Jag tycker att det är rött kort när jag ser reprisen. Jag tror inte att domaren ser den, annars hade han gett rött kort. Jag tycker att det är solklart när jag ser videon, sa Melkemichel på presskonferensen efteråt.

Malmö FF toppar allsvenskan med tio inspelade poäng efter fyra omgångar. På torsdag väntar jumbon Kalmar FF på Guldfågeln Arena.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?