Laddar

Warg väntar på sitt första mål – på tre år: ”Får väl bli champagne”

Warg väntar på sitt första mål – på tre år: ”Får väl bli champagne”

delningar

Stefan Warg gör sin fjärde säsong i Malmö Redhawks och tillhör en av lagets viktigaste defensiva spelare. Men så många mål blir det inte för 27-åringen, som inte gjort något mål sen Redhawks spelade i hockeyallsvenskan.

– Det kan ju gå lika länge till…, säger Stefan Warg med ett skratt.

Tänker man något på det? – Nej, inte så. Men det är klart att det vore kul, men så länge vi vinner matcherna spelar det ingen roll. Då är jag nöjd. Det är klyschigt, men jag kommer inte få något nytt kontrakt här för att jag gör ett extra mål. Nytt kontrakt får jag gör att jag är bra på andra saker.

Ska du fira med något särskilt när målet kommer? – Det får väl bli champagne då (skratt). Det är klart att det blir kul när det väl kommer och jag kommer få en del gliringar från de andra i laget. De andra har väl koll på det.

Wargs kontrakt går ut med Malmö Redhawks efter den här säsongen. Vad som händer efter det är i nuläget oklart.

– Innan jag kom till Malmö, så flyttade jag runt väldigt mycket. Jag är glad att de har gett mig den här chansen. Så länge Malmö vill ha mig tror jag att det är en ömsesidig känsla från min sida, säger Warg och fortsätter:

– Det finns ingenting att klaga på i klubben. Jag vet var jag har Peter (Andersson). De vet vad de får av mig, inte så många mål. Jag skulle absolut kunna tänka mig att vara kvar. Det är upp till Patrik (Sylvegård).

För ni någon diskussion just nu? – Det vill jag inte kommentera.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?