Laddar

Väpnat rån mot butik – personal misshandlad

Gärningsmännen tog sig in i butiken och hotade personalen med ett pistolliknande föremål innan de försvann med växelkassan.

delningar

Polisen tog emot ett larm klockan 20:26 med anledning av att en butik på Delsjögatan i Kroksbäck utsatts för ett väpnat rån.

Två mörkt klädda gärningsmän ska ha tagit sig in i butiken och hotat personal med ett pistolliknande föremål. En manlig anställd blev även misshandlad vid rånet.

– En anställd fick en spark av i magen av rånarna innan de gav sig iväg med växelkassan. Mannen klagade över smärtor buken men behövde inte uppsöka sjukvård säger Anna Görannson vid polisens ledningscentral.

Strax innan klockan 22 under måndagskvällen hade polisen inte gripit någon misstänkt gärningsman och man söker fortfarande efter två mörkt klädda män.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?