I samarbete med annonsör

Vad är freespin-bonusar? Och är de verkligen gratis?

Erbjudanden om gratis freespins haglar på internet. Men vad gäller egentligen? Och vad ska du som spelare ha i åtanke?

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Freespins tillhör några av de mest vanliga välkomstbonusarna som casino- och spelsajter erbjuder spelare online. Dock kan villkor och regler variera stort beroende beroende på vilket erbjudande du väljer. En sajt som erbjuder 100 gratis freespins kan ha långt högre omsättningskrav innan du kan ta ut vinsten, än en sajt som erbjuder hälften så många. Här hittar du Freespins utan insättning.

Så innan du bestämmer dig för att hoppa på ett lockande erbjudande bör du alltid läsa igenom erbjudandets regler och villkor. Plötsligt kan du få en vinst som du måste omsätta så många gånger att sannolikheten att du får behålla den är nästan obefintlig. Å andra sidan finns också det erbjudanden som är mer lukrativa, med lägre omsättningskrav.

Det är därför viktigt att alltid veta vad som gäller så att inte potentiella vinstpengar blir annullerade.

Omsättningskraven kan som sagt variera och för att göra det tydligt kommer här ett exempel.

En spelare får ett erbjudande om 20 gratis freespins och nappar. Under dessa 20 spins vinner spelaren 100 kronor. Detta innebär dock inte att hen kan ta ut pengarna, eftersom sajten har ett omsättningskrav på 35 gånger vinstpengarna. Alltså måste spelaren satsa de 100 kronor som just vunnits ytterligare 35 gånger. Inte förrän summan som omsatts blir 3 500 kronor kan pengarna föras över till bankkontot.

Om du som spelare hittar omsättningsfria spins är detta det allra bästa. Det innebär att det inte finns något omsättningskrav att uppfylla och den eventuella vinsten du erhåller kan du ta ut till ditt bankkonto direkt.

Helt omsättningsfria freespins kanske låter som en dålig idé för spelbolagen? Men faktum är att i takt med att konkurrensen hårdnar kan det bli ett lyckat drag för att få kunderna att stanna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.