Laddar

Uppgifter: Succéback på väg till Malmö

Gif Sundsvalls högerback Eric Larsson ryktas vara på väg till Malmö FF.

delningar

Under en längre tid har det ryktats att Eric Larsson jagas av allsvenska toppklubbar och även utländska klubbar. Nu rapporterar Kvällsposten att Malmö FF kan vara det lag som lyckas värva den norrländska backen.

Men Eric Larsson själv vill inte bekräfta tidningens uppgifter och säger sig inte känna till klubbens intresse.

– Jag har inte hört något om det och mitt fokus är på Gif Sundsvall, säger han till Kvällsposten.

Under säsongen har 26-åringen varit en nyckelspelare i Sundsvallslaget, med två mål och en framspelning i allsvenskan. Men för tillfället är hans kontrakt utgående och ett klubbyte kan vara möjligt.

– Jag personligen tycker väl att om Eric ska lämna Sundsvall är han redo för att gå utomlands, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till Kvällsposten.

Men enligt tidningens källor ska det vara Malmö FF som närmar sig en värvning av backen. De skriver att mycket talar för att Larsson tar plats i laget från den 1 januari 2018 – som ersättare till Anton Tinnerholm.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?