Laddar

Uppgifter: ÖFK-stjärnan på väg till Malmö

Efter att Anders Christiansen lämnat. Nu är en ny mittfältare på väg in.

delningar

Det händer mycket i Malmö FF just nu. För ett par dagar sedan förlängde mittfältskuggen Oscar Lewicki sitt kontrakt med MFF trots flera flyttrykten. Men under torsdagen bekräftade föreningen på sin hemsida att man säljer stjärnan Anders Christiansen till belgiska Gent.

Sedan tidigare är det också klart att Erdal Rakip lämnar MFF, men nu är mittfältare på väg in. Enligt Fotbollskanalen ska Östersunds Fouad Bachirou vara nära att skriva på för de svenska mästarna.

– Fouad har sagt till mig att han vill spela i Malmö. Så jag har talat om för Malmö vad det kostar. Bollen är hos Malmö, säger Östersunds ordförande Daniel Kindberg till Fotbollskanalen.

Enligt honom ska Malmö vara beredda att aktivera den utköpsklausul som finns i 27-åringens avtal.

 

– Det får man respektera, att han vill spela någon annanstans. Det har jag inga problem med. Jag tycker om Fouad som människa och spelare, men det är ju så… spelare kommer och går. Det är väl vi ledare som består, säger Kindberg.

Så sent som i november kom uppgifterna om att MFF var intresserade av ÖFK-mittfältaren, men då var Kindberg kritisk.

– Bachirou är för bra för det (att skriva på för Malmö). Det är klart att han inte går till ett annat allsvenskt lag. Det här är bara patetiskt och vore omöjligt, sa han till Aftonbladet då.

Relaterade artiklar