Laddar

Uppgifter: NHL-legendarens kusin tar över Pantern

Det är inte vem som helst som uppges ta över som tränare i IK Pantern.

delningar

Under söndagen valde IK Pantern att entlediga tränaren och sportchefen Håkan Åhlund från sina uppgifter i klubben. Något som MrMadhawk.se var först med att berätta.

– Sparkad är fel ord. Håkan har ett avtal, och kommer inte att ha någonting med spelarna att göra, säger Panters ordförande Mattias Schönhult till MrMadhawk.se.

Nu berättar samma källa att Joby Messier blir den man som tar över som tränare hos IK Pantern. Något som Schönhult delvis bekräftar.

– Har träffat honom, och det är en fantastisk kille, med mycket potential. Vi ber att få återkomma kring hur vi ska gör med vår ”setup”, säger Schönhult.

Joby Messier är inte vem som helst – utan kusin till NHL-legendaren Mark Messier med en bra bit över 1 000 matcher i världens bästa hockeyliga. Men Messier själv har även han noterats för 25 NHL-matcher. Nu ser 47-åringen ut att ta över som tränare och sportchef i Pantern.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?