TV: Skåneparet dejtar i tv: "Såg henne och blev helt wow direkt"

Foto: Pressbild.

Helsingborgssångare bjuder ut Malmötjej i kvällens avsnitt.

delningar

Under fredagen är det dags för säsongspremiär av Viafree, Viaplay och TV3:s populära tv-program ”Hemliga beundrare”. Och i säsongspremiären ser vi två skåningar. Det handlar om sångaren Antony, 26 år, från Helsingborg. Under våren tog han sig bland annat till semifinal i Talang. Men i ”Hemliga beundrare” bjuder han ut Yazmin, 29 år, från Malmö som han tidigare mött på en dansklubb och inte kunnat sluta tänka på sedan dess.

– Jag har fått veta att jag har en hemlig beundrar. Då började jag tänka herregud vem kan detta vara. Jag har i princip gått igenom mina 2500 vänner på Facebook för att försöka lista ut vem det är, men jag kommer ingenstans, säger Yazmin i programmet.

– Jag känner att vi inte riktiga är klara med det vi hade så jag har en liten crush på henne. Förra året på sommaren var jag i Malmö och var på dansskola då såg jag henne och blev ”wow” direkt. När de slutade dansa gick jag fram och frågade om hennes nummer. Vi Träffades några gånger, men sedan slutade vi bara prata, säger Antony.

Hur det går för paret kan du se ikväll på Viafree, Viaplay och TV3.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar