Laddar

TV: Sjungande äldre herrar tog över Pågatåget

Tågvärden och resenärerna fick en minst sagt oväntad överraskning. "De hade gärna fått åka med mig varje dag", säger Daniel Persson, tågvärd.

delningar

Tågvärden Daniel Persson fick oväntat besök när tåget rullade in på Malmö Centralstation i fredags. På perrongen stod ett gäng herrar som enligt Daniel såg ut som om ”de hade något på gång”.

– De såg väldigt glada och positiva ut. När de kom in på tåget började de sjunga någon sång och jag blev glad direkt, säger Daniel Persson.

Daniel Persson var snabb med att plocka upp mobiltelefonen och fick med den gamla Owe Thörnqvist  ”Varm korv boogie”, som sjöngs i stämma av männen.

– Det är en låt som alla känner igen. Jag själv var så uppe i filmandet så när jag tittade på klockan såg att det precis var dags för avgång. Jag ville inte sluta filma så jag tog dörren som var närmast, säger Daniel Persson.

På Triangeln gick sedan herrskapet av tåget, efter en stations resande.

– De hade gärna fått åka med mig varje dag. Jag har aldrig varit med om den här typen av händelse tidigare. Jag vet fortfarande inte vilka de var, men det hade varit kul att komma i kontakt med dem i efterhand. De sa att de hade ”blivit utskickade” säger Daniel Persson.

Efter att 24Malmö.se uppmärksammat skönsången har det kommit till kännedom att de sjungande herrarna tillhör musikanterna ”Phula Gubbar