Laddar

Tre sjärnor: Han var bäst i Malmös uttåg

Backen lös starkast i Redhawks.

delningar

Malmö kämpade tappert in i det sista men fick till slut se sig besegrat i fyra raka matcher av Växjö som nu är i final.

Jonas Gunnarsson fick återigen chansen mellan stolparna och gjorde det återigen med bravur. Han får plats bland de tre stjärnorna.

Matchens tre stjärnor:

1 stjärna, Fredrik Händemark. Lagkaptenen stod upp som ingen annan i Malmö. Offrade sig, retade gallfeber på sina motståndare och hade dessutom en passningspoäng på målet. Ingen kan klaga på Händemark.

2 stjärnor, Jonas Gunnarsson. Vilket slutspel han har gjort reserven. Stod återigen för en kanoninstats i målet och hade inget att göra på nått av målen. Spelade med en enorm koncentration och är kvick som få.

3 stjärnor, Nils Andersson. Var helt knäckt efteråt men på isen stod han för en lysande instats. Alltid stabil med puck, spelskicklig som få och tryckte ju dessutom in det där viktiga 1-1-målet.

SHL, Semifinal 4 av 7 Malmö Redhawks – Växjö Lakers: 1-2 (1-1)(0-0)(0-0)(0-1) Målen Malmö: Nils Andersson, Skott: 22-30  (9-9)(7-9)(4-5)(1-7) Arena: Malmö Arena Publik: 8652 Ställning: Växjö vidare efter totalt 4-0 i matcher.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?