Laddar

Tonbruket levererar ny musik på spelning i Malmö

"En upplevelse du sent kommer att glömma", säger arrangören.

delningar

I morgon torsdag den 27 släpper Tonbruket sitt nya livealbum ”Live Salvation”. Ett album som fångar själva essensen av bandet. Med den nya plattan i bagaget ger sig bandet ut på turné och kommer den 20 oktober till Malmö och Palladium.

”En konsert med Tonbruket är en upplevelse du sent kommer att glömma. Det är live som kvartettens egensinniga musik får helt nytt liv”, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Bandet består av Dan Berglund, Johan Lindström, Martin Hederos och Andreas Werliin. För ovanlighetens skull i musikvärlden är alla originalmedlemmar med i ensemblen. Dock har bandet bara funnits i knappt ett decennium.

Kanske har sammanhållning att göra med att samtliga fyra tidigare album har belönats med Grammis i kategorin Årets jazz. Biljetter till konserten finns tillgängliga för köp.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?