Laddar

Tillbaka efter allvarliga knäskadan – hattrick direkt: ”Fantastiskt skönt”

Kvarnby IK tog sin tredje seger för säsongen när man bortabesegrade Asarum på torsdagen. Det kan man tacka en 19-årig tremålsskytt för.

delningar

Kvarnby IK hade vunnit båda sina tidigare bortamatcher när man på torsdagen gästade Blekingelaget Asarum i Division 2 Södra Götaland. Och det blev seger på nytt – 3–2 till Malmölaget efter en svängig tillställning.

– Vi leder med 2–0 efter 11 minuter men sen jämnar det ut sig och Asarum kommer tillbaka. De gör 2–2 med 20 minuter kvar och då står det och väger lite, känslan är att det laget som får nästa mål då vinner matchen, berättar Kvarnbytränaren Nisse Persson.

Det målet gjorde alltså Kvarnby och framförallt Melvin Frithzell, som därmed fullbordade sitt hattrick i matchen – hans första från start på nästan två år.

– Det kändes fantastiskt skönt eftersom det är var min första start i serien på väldigt, väldigt länge. Förra säsongen hade jag en tuff knäskada och kom tillbaka först de sista fem matcherna med några kortare inhopp, säger Frithzell, som 2014 även har gjort några matcher för Malmö FF i U21-allsvenskan.

Nu hoppas 19-åringen få chansen från start på nytt när Kvarnby på söndag tar emot IFK Berga.

– Ja, det hoppas jag såklart. Och jag tror att mina chanser är goda efter gårdagens prestation.

 

 

 

Relaterade artiklar