I samarbete med annonsör

Svensk Fastighetsförmedling skänker miljonbelopp till Barncancerfonden

Tillsammans med kunderna närmar de sig nu nio miljoner kronor. Så kan du bidra.

delningar

Svensk Fastighetsförmedling har sedan samarbetsstarten med Barncancerfonden 2015 samlat ihop nästan nio miljoner kronor som bidrag till forskningen inom sjukdomsområdet.

Mäklarkedjan har passerat 8,9 miljoner och ser nu fram emot att nå den nionde miljonen. Varannan miljon som samlas in möjliggör 4 000 nya forskartimmar om barncancer.

– Det är ett samarbete som alla inom kedjan är stolta över och det känns bra att vi som företag kan bidra. På lokalnivå har vi arrangerat egna Walk of Hope tillsammans med våra kunder och även sålt armband för BCF. Vi har satt som mål att samla in minst två miljoner per år och i med den här takten har vi samlat ihop mer, säger Kasper Isgren, franchisetagare på Svensk Fastighetsförening.

-Just nu pågår en kampanj till årets slut och vi hoppas kunna nå nio miljoner innan dess. För varje kundmöte och bostadsvärdering som bokas in skänks 100 kronor oavkortat till fonden.

– Oavsett om du går i säljtankar eller inte så är ett möte om bostadsmarknaden och en värdering ofta något som många vill hålla sig ajour kring. Det fina med vårt samarbete med BCF är att det bygger på att våra mäklare delar med sig av sin kunskap och rådgivning och att kunderna ger av sin tid, inte nödvändigtvis att det sker en försäljning, säger Kasper Isgren.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.