Laddar

Supersuccén till Malmö – här ska skumpan flöda

Det har tagit Europeiska städer som Paris och London med storm - nu kommer succékonceptet till Malmö.

delningar

Börja avnjuta en god brunch – låt sedan champagnen flöda fritt. Det är det nya succékonceptet som kommer till Malmö och har premiär den 18 november på Kol & Cocktails.

Konceptet har funnits i Sverige sedan tre år tillbaka och startade i Stockholm. Sedan dess har det hunnit avverkas i flera större städer i Europa. Så som Köpenhamn, Paris, London och Oslo.

– Det börjar helt enkelt med en brunch och övergår i en dagsfest med mycket champagne, säger Michael Fogelqvist, delägare i Kol & Cocktails.

Hur kommer det sig att det här konceptet når Malmö? – Jag har själv besökt detta vid ett par tillfällen och då har det varit extremt framgångsrikt. Det hoppas vi att det ska bli nu i Malmö också.

Under ”Bubbles & Brunch”, som konceptet heter, kommer sex artister att komma till Malmö för att se till att evenemanget blir så bra som Fogelqvist vill att det ska bli.

– Det är allt från DJ:s till dansare och till viss del serveringspersonal. Men det är framförallt fokus på artisteriet.

Sedan ni avslöjade konceptet, hur har intresset varit? – Det har varit extremt stort. Vi har över 1500 personer som visat intresse via sociala medier och det är en bra indikation. Vi räknar med fullsatt, säger Fogelqvist.

Kommer det här återkomma till Malmö även efter premiären? – Blir det här framgångsrikt vore det dumt att inte köra vid fler tillfällen. Under 2018 är det sannolikt att det återkommer, absolut.