Laddar

Succérestaurangen öppnar snart i Malmö: ”Uppbyggt intresse”

Restaurangen Kol & cocktails har varit en stor succé i Helsingborg sedan restaurangen öppnade för två år sedan. Nu dröjer det inte länge innan krogen öppnar i Malmö.

delningar

Under sommaren meddelade Helsingborgskrogen Kol & cocktails att man skulle expandera och öppna en restaurang i Malmö. Nu har ett halvår gått och invigningsdatumet rycker allt närmare.

– Vi kommer öppna någon gång i mars, förhoppningsvis har vi snart ett exakt datum, säger Michael Fogelqvist, en av delägarna i restaurangen. 

Malmörestaurangen kommer ligga på Kalendegatan och blir lite större än restaurangen i Helsingborg.

– Det blir drygt 150 platser plus baren. De som varit hos oss i Helsingborg kommer känna igen sig, men det blir lite nytt också, säger Michael Fogelqvist. 

Kol & cocktails fokuserar främst på kolgrillad mat. Delägarna upplever att intresset för den nya restaurangen är stort i Malmö.

– Vi känner att det finns ett uppbyggt intresse när vi är nere och rör oss i Malmö. Min uppfattning är att intresset är ännu lite större nu än när vi bestämde oss för att öppna, säger Michael Fogelqvist. 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?