Laddar

Styrman om ryktena: ”Någon jag inte ens vet vem det är hade uttalat sig”

Panternbacken ryktas vara på väg till SHL – men han själv tonar ner ryktena.

delningar

Det var under onsdagen som NSD rapporterade att Panterns back Fredrik Styrman uppvaktades av SHL-laget Luleå. Bara några timmar senare tog sig Pantern an AIK hemma på Malmö Isstadion. Det slutade med 3–5-förlust efter att gästerna avgjort matchen med tre raka mål i slutakten.

– Vi gav bort varenda mål vi släppte in. Jag tycker att vi gjorde en en hyfsad match, förutom att vi är för petiga i egen zon. De gjorde två mål på straffar och det håller inte i längden, säger Fredrik Styrman.

Var det två billiga straffar? – Äh. Det är frilägen… 50/50 kanske. Vi satte oss själva i de situationerna.

Men ryktena om SHL vill Styrman tona ner. Åtminstone för tillfället.

– Någon jag inte ens vet vem det är hade uttalat sig. Jag vet inte ens namnet på honom. Jag har ingen aning, säger Styrman och syftar på Panterns nye sportsliga ansvarig, Tony Andersson.

Något som alltså blev klart under onsdagen. Men spelarna själva har inte fått veta någonting.

– Det har varit lite rörigt i den nya organisationen. Det har väl fallit mellan stolarna kanske… vi har inte fått veta någonting.

Finns det någon sanning i snacket om Luleå då? – Det får du ta med min agent, det kom ut i dag och jag har inte pratat med honom.

Vet du om det finns SHL-intresse? – Jag tycker att jag gjorde det bra i Frölunda, så förhoppningsvis kanske det finns nånting. Men som vi spelar som lag just nu, och jag personligen, så krävs det att vi kommer upp lite.

Men ambitionen för Kalixsonen är tydlig.

– Det är att spela så högt upp som möjligt, säger Fredrik Styrman.

 

 

Hockeyallsvenskan IK Pantern–AIK 3–5 (0–1, 2–1, 1–3) Målen: 14.53 0–1 Jens Jakob (PS), 24.22 0–2 Joakim Thelin, (Christian Sandberg, Clay Wilson), 26.28 1–2 Sebastian Strandberg, (Anders Grönlund, Sebastian Dyk), 30.01 2–2 Robin Dahse, (Oscar Nord, Kim Johansson), 50.22 3–2 Sebastian Dyk, (Sebastian Strandberg, Axel Björklund), 51.00 3–3 Eric Castonguay, 55.29 3–4 Max Lindholm, (Emil Lundberg, Joakim Thelin), 58.00 3–5 Marcus Fornell. Skottstatistik: 29–29 (11–8, 11–10, 7–11). Utvisningar: IKP: 1×2. AIK: 4×2. Domare: David Bergman. Publik: 584, Malmö Isstadion.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?