Laddar

Stort miljonregn över Malmö: ”Hade tänkt sluta”

20 vinnare i Malmö får dela på 17,1 miljoner kronor. Men egentligen hade vinstmakaren tänkt sluta med andelsspelen.

delningar

När Eurojackpotdragningen avgjordes den 27 april så föll tre miljonvinster ut i Sverige. Det visade sig att alla tillföll ett andelsspel som gjorts hos Malmö Cigarr- och tobakshandel på Gustav Adolfs torgDär fick 20 spelare dela på hissnande 17,1 miljoner kronor.

Men det var nära att vinsten aldrig skulle bli av. Niklas Christensson som gör andelsspelen hade inför dragningen svårt att sälja andelarna.

– Våra ägare åkte på semester och innan de åkte frågade de om vi verkligen skulle fortsätta med andelar med tanke på att de varit så svårsålda, säger Niklas Christensson.

Men när en av stamkunderna, Robert Andersson, kom in och bad om att få köpa en Eurojackpotandel satte Niklas i alla fall ihop ett system för totalt 1 575 kronor.

– Jag är en stamkund som varit med på när det gått bra och mindre bra med andelsspelen på ”Gustavs Cigarr”. När det talades om att vi inte skulle fortsätta med andelarna på Eurojackpot tänkte jag direkt att vi inte skulle ge upp. Niklas köpte den tanken och det kan vi vara glada för i dag, säger Robert Andersson.

Tur var väl det, för de 20 vinnarna får drygt 857 000 kronor var. Butiken har sedan vinsten inte haft några som helst problem att sälja andelar.

– Vi har sålt det tredubbla jämfört med vad vi gjort tidigare. Det är stort tryck på alla våra andelar, inte bara på Eurojackpot, säger Niklas Christensson.