Storsatsar på fotbollsfest: ”Vi ska återskapa magin från förra sommaren”

Foto: Pressbild.

Hoppborg och svenska storartister utlovas.

delningar

I sommar är det återigen avspark för VM i Malmö Folkets park. Där kommer samtliga matcher att visas gratis på storbildsskärm. Det bygger vidare på förra årets fotbollssuccé – men nytt för i år är dessutom fler storbildsskärmar, mer aktiviteter och livemusik. 

- Vi vill i år skapa en ännu större folkfest där vi tillsammans hejar fram våra landslagshjältar. Vi satsar därför på fler aktiviteter, har konserter med några av Sveriges mest aktuella artister och bjuder in fler gäster till vår live-studio. Det kommer bli något alldeles speciellt! säger Felicia Fredriksson, Verksamhetsledare i Folkets Park i ett pressmeddelande. 

Festen drar igång den 7 juni med Allsång och inför Sveriges sista gruppspelsmatch den 20 juni gästas Folkets park av Linnea Henriksson, Imenella och Tove Styrke.

– ­­­­­­­­­ Vi ska återskapa magin från förra sommaren till årets fotbolls-VM. Att se de stora matcherna i sällskap med andra och dela våra känslor med varandra höjer upplevelsen. För Malmö som landets ledande fotbollsstad både för damer och herrar är det självklart att ge alla Malmöbor den här möjligheten, säger Andreas Schönström (S), kommunalråd med ansvar för teknik och service.

Förutom artisterna bjuds det på fotbollsturneringar, träning med riktiga fotbolls proffs, FIFA och hoppborg. 

– Förra året aktiverade vi ca 11 000 barn och unga under VM-veckorna. I år hoppas vi att de blir ännu fler genom att erbjuda fler heldagsaktiviteter som passar barn i alla åldrar, säger Felicia Fredriksson

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar