Laddar

Slagsmål utanför begravning: ”Tre personer frihetsberövade”

En begravning i St Johannes Kyrka i Malmö stördes av att ett stort bråk skedde utanför kyrkan. Polisen grep tre personer.

delningar

Klockan 14 under torsdagseftermiddagen larmades polisen till torget mellan Triangelns köpcentrum och St Johannes Kyrka i Malmö. Anledningen var att ett stort bråk hade brutit ut på torget.

– Flera uppringare sa att runt åtta personer slogs utanför kyrkan. Vi väljer då att skicka flera bilar till platsen. Totalt blev tre berusade personer frihetsberövade, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral.

En läsare till 24Malmö hörde av sig och berättade att hon hade sett att polismän kom och grep flera personer. Enligt henne ska en begravning ha ägt rum inne i St Johannes kyrka när flera personer började slåss utanför kyrkan.

Det ska dock inte röra sig om några gäster till begravningen.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?